Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ξεφύλλισε το άλμπουμ της ζωής της στην εκπομπή «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση. Η αγαπημένη καλλιτέχνις μίλησε μεταξύ άλλων για το σπίτι της που κάηκε με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στα γυρίσματα της εκπομπής υπήρχε και μικρό βίντεο, όπου η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδειχνε τους χώρους που κάηκαν και τι υπήρχε πριν εκεί. Η ίδια ανέφερε: «Έρχονταν μετά δημοσιογράφοι για συνέντευξη και τους έκανε εντύπωση που δεν έκλαιγα κι ήμουν ήρεμη. Ο Θεός με βοηθά πάντα, έχει ο Θεός.»

Κατά την επιστροφή στο στούντιο συνέχισε: «Μου αρέσει που με ρωτούν αν το ξανακάνω, δεν γίνεται ξανά κάτι τέτοιο. Σηκωνόμουν 9 το πρωί στην Αθήνα και πήγαινα στην Κινέτα. Καθόμουν με τις ώρες με τον μηχανικό κι έφτιαχνα πράγματα. Είχα φέρει κι ένα πανάκριβο χαλί. Θα ήθελα να ξαναζήσω ένα από τα πάρτι μου.»

Για τη μοναξιά είπε: «Η μοναξιά με στενοχωρεί πολύ. Ήμουν αδύναμη. Με τη μάνα μου ένιωθα σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα.  Για τα χρήματα δεν φοβάμαι…Μια μέρα ξύπνησα στην Κινέτα και δεν είχα λεφτά. Είχα πάρει ένα δαχτυλίδι που μου άρεσε και τα έφαγα τα λεφτά.»

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!