Κάνοντας scrolling down στο Instagram ή στο Pinterest δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πέσει ποτέ σε κάποιο desigh home το οποίο να διαθέτει, μια σκάλα-κρεμάστρα για κουβέρτες ή πετσέτες

Oι Αμερικάνοι τη λένε blanket ladder, και είναι η ιδανική λύση για τους άδειους τοίχους αλλά και μια προσιτή επιλογή για να αναβαθμίσεις οποιοδήποτε χώρο στο σπίτι σου.

Η blogger και στυλίστρια Erin Francois, από το blog Francois et Moi, μάλιστα υποστηρίζει πώς είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις μόνη σου τη δική σου!

Εάν δεν έχεις πρόσβαση σε πριόνια και εξειδικευμένα εργαλεία, πολλά καταστήματα με τέτοια είδη θα προθυμοποιηθούν να κόψουν τα ξύλα στο μέγεθος που θέλεις.

Προσπέρασε την κλασική εμφάνιση μιας σκάλας. Η κωνική σκάλα είναι αυτό που χρειάζεσαι για το χώρο σου. Χρησιμοποίησε ξύλα με διαφορετικά μεγέθη. Στη συνέχεια, απλώς άνοιξε τρύπες στα δυο κάθετα ξύλα και τοποθέτησε τα σκαλοπάτια της σκάλας από τη βάση του προς τα επάνω, από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο.
 

Και για να απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία άσε το ξύλο με το φυσικό του χρώμα και μην το βάψεις. Άσε τη φυσική ομορφιά του ξύλου να λάμψει.

Πάρε μερικές ιδέες:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!