Όταν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie γνωρίστηκαν, ανέπτυξαν μια σχέση με έντονο πάθος που δεν άργησε να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie το 2006 απέκτησαν ένα ιστορικό σπίτι στη Γαλλική Συνοικία της Νέας Ορλεάνης για να αξιοποιηθεί ως βάση για το Ίδρυμά τους Make it Right, το οποίο είναι αφιερωμένο στη φιλική προς το περιβάλλον ανοικοδόμηση σπιτιών που υπέστησαν ζημιές από τον τυφώνα Κατρίνα.

Χτισμένη το 1828, η έπαυλη των 7.703 τετραγωνικών μέτρων αξιοποιήθηκε ως στούντιο για τον Cosimo Matassa, ο οποίος ηχογράφησε τους Fats Domino, Little Richard και Ray Charles μεταξύ πολλών άλλων σπουδαίων ροκ και R&B σταρ.

Ήταν επίσης ιδιοκτησία του συνιδρυτή της Microsoft Paul Allen. Το σπίτι που ανακαινίστηκε προσεκτικά το 2017, διατηρεί τη γοητεία του Παρισιού του 19ου αιώνα, αλλά έχει προσαρμοστεί στα πιο σύγχρονα πρότυπα και δεδομένα.

Η πολυτελής κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια περιφραγμένη είσοδο που φωτίζεται από λάμπες αερίου. Ένα μαρμάρινο τζάκι αγκυροβολεί το εκπληκτικό επίσημο σαλόνι, που συνδέεται με την επίσημη τραπεζαρία με τοίχους από βενετσιάνικο γύψο και το μπροστινό μπαλκόνι με μια σειρά από διπλές γαλλικές πόρτες.

Η γκουρμέ γωνιά του σπιτιού διαθέτει μια κουζίνα Viking, δύο φούρνους, έναν ψύκτη κρασιών, ένα ψυγείο Sub-Zero, μια νησίδα από μπλοκ χασάπη, μαρμάρινους πάγκους και ένα ντουλάπι με συρτάρια με παράθυρα.

Ένα εντυπωσιακό λευκό τζάκι συμπληρώνει τη σουίτα του ιδιοκτήτη, που διαθέτει κρυστάλλινους πολυελαίους, αντικέ απλίκες, ένα ευρύχωρο μαρμάρινο μπάνιο και το δικό της μπαλκόνι. Το σπίτι προσφέρει επιπλέον τέσσερα υπνοδωμάτια επισκεπτών, καθώς και έναν αυτόνομο τριώροφο ξενώνα με μια όμορφη ελικοειδή σκάλα, μια πλήρη κουζίνα και ένα γυμναστήριο.

Πολλαπλά μπαλκόνια έχουν θέα στον ορίζοντα της γαλλικής συνοικίας και στην ήσυχη εσωτερική αυλή, η οποία διαθέτει ένα σιντριβάνι, μια πισίνα και θέα ανακουφιστική στους αμφιβληστροειδείς.

Η έπαυλη που άλλοτε είχε την αύρα του Brad Pitt και της Angelina Jolie πωλείται σήμερα σε τιμή εκατομμυρίων.