Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της στο σπίτι της με την οικογένειά της. Για αυτό έχει δημιουργήσει τον ιδανικό χώρο για να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σπίτι της στα Μελίσσια, όπου μένει με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και διαθέτει έναν μεγάλο και καταπράσινο κήπο, γεμάτο με ψηλά δένδρα και λουλούδια, όπου η παρουσιάστρια περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει φροντίσει να έχει ένα περιποιημένο γκαζόν και καρέκλες, ώστε να χαλαρώνει και να παίζει με τα παιδιά της, ενώ στον κήπο υπάρχει και  ένα ξύλινο παγκάκι με σκαλιστά λουλούδια.

Η ίδια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τον κήπο της στα Μελίσσια αλλά και από την Άνδρο που περιποιείται τα φυτά της και το περιβόλι που φτιάχνει κάθε καλοκαίρι στο αγαπημένο τη νησί.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο φυτό και δεν είναι άλλο από τον βασιλικό. Η παρουσιάστρια θεωρεί – και όχι άδικα – πως ο βασιλικός φέρνει καλοτυχία και για το λόγο αυτό έχει σε γλάστρες στο σπίτι της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!