Ο Frank Sinatra τη δεκαετία του ’60, είχε βρει ένα εξοχικό-καταφύγιο λίγες ώρες μόλις μακριά από το Λας Βέγκας, στην έρημο Palm της Καλιφόρνια.

Η βίλα Maggio, όπως είναι γνωστό το πολυτελές σπίτι, αξίζει σήμερα 4.25 εκατομμύρια κι εκεί βυθιζόταν στην μοναξιά του κάθε φορά που βίωνε κατάθλιψη λόγω της φήμης που είχε κερδίσει, αλλά και καλούσε λίγους και καλούς φίλους για να χαλαρώσει.

Το σπίτι πήρε το όνομά του από τον ρόλο του στην ταινία «From Here to Eternity», Angelo Maggio, χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και τρία ξεχωριστά σπίτια που είναι χτισμένα σε ένα λόφο που προσφέρει μαγευτική θέα.

Η βίλα διαθέτει δύο κουζίνες, καθιστικό, τραπεζαρία, ένα γραφείο, πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια και μια βεράντα με συγκλονιστική θέα.

Στα υπόλοιπα κτίρια υπάρχουν πολυτελείς ξενώνες όπου έμεναν οι καλεσμένοι του Sinatra.

Η πισίνα έχει δικό της σπίτι με χώρο χαλάρωσης με τζάκι, δύο μπάνια, σάουνα και μια μικρή κουζίνα.
Στους εξωτερικούς χώρους εκτός από την πισίνα υπάρχει γήπεδο του τένις, ένα πηγάδι και μια υδροδεξαμενή. Το σπίτι διαθέτει χώρο για προσγείωση ελικοπτέρων αλλά και πάρκινγκ για 25 αυτοκίνητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!