Η Hilary Swank και ο σύντροφός της, Philip Schneider, άνοιξαν το σπίτι τους στο Κολοράντο στο archdigest.com και μας ξενάγησαν στους αγαπημένους τους χώρους όπου ζουν με τα πέντε σκυλιά τους.

«Η φύση είναι το μέρος όπου είμαι ευτυχισμένη, το ίδιο και τα ζώα. Και το να βρίσκομαι και με τα δύο είναι για μένα τα πάντα», είπε η Hilary Swank στο archdigest.com.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν εκεί, το 2016, δεν ήθελαν να ζήσουν πουθενά αλλού, μέχρι που μετακόμισαν μόνιμα, τον Αύγουστο του 2020.

«Βρήκαμε αυτή τη γη που είναι, απλά, μαγική», είπε η 48χρονη οσκαρική ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νιώσαμε το κάλεσμά της και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να τη σκεπτόμαστε. Ήταν υπέροχο το ότι βρισκόμασταν στην καρδιά της φύσης. Δεν υπήρχαν γειτονικά σπίτι, για χιλιόμετρα».

Μάλιστα η γη τούς επιτρέπει να καλλιεργήσουν ακόμα και ένα περιβόλι με φρούτα και λαχανικά.

«Αναρωτιόμασταν πώς θα μπορούσαμε να καλλιεργήσουμε σε αυτή τη γη; Ανακαλύψαμε ότι ένα θερμοκήπιο θα ήταν ο καλύτερος τρόπος, καθώς θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε σε μικροσκοπικό, βιώσιμο οικοσύστημα», είπε η Hilary Swank.

Εμείς πάντως λατρέψαμε το σαλόνι με το μεγάλο τζάκι, όπου το εντυπωσιακό θέαμα της φωτιάς συμπληρώνει η πέτρινη επένδυση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!