Η Serena Williams, η οποία αυτό το διάστημα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα επαγγελματικά της λόγω της πανδημίας ανοίγει την πόρτα της εντυπωσιακής της έπαυλης στη Florida στο περιοδικό Architectural Digest και μας ξεναγεί στους αγαπημένους της χώρους.

Η ξενάγηση ξεκινάει από το αγαπημένο μέρος της Serena Williams, που είναι η gallerie σύγχρονων έργων τέχνης διαφόρων καλλιτεχνών. Επίσης, ο χώρος διαθέτει ένα μεγάλο vintage διάφανο πιάνο και ένα σύγχρονο ενεργειακό τζάκι.

Ως fan της μοντέρνας αισθητικής και άνθρωπος της τέχνης, η Serena Williams μάς έδειξε έναν δικό της πίνακα ζωγραφικής, ο οποίος κοσμεί έναν από τους τοίχους της gallerie. Επίσης, ανάμεσα στα έργα που διαθέτει ο χώρος, υπάρχουν και δυο αγάλματα γυναικών. 

Τα επαγγελματικά ταξίδια της Serena Williams για αγώνες, δεν της χάρισαν μόνο τρόπαια, αλλά και έμπνευση για το σπίτι της. 

Μίνιμαλ και μοντέρνο, η έπαυλη με επιρροές ισπανικού μεσογειακού στιλ είναι διακοσμημένη με βάση ξενοδοχεία που επισκεπτόταν η τενίστρια ανά τον κόσμο.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, η Serena δεν διαθέτει γήπεδο τένις, εξηγώντας ότι «θέλει να διαχωρίσει τον προσωπικό της χώρο από τη δουλειά». «Ένα επάγγελμα σαν το τένις, δεν σου δίνει ποτέ χρόνο να χαλαρώσεις. Επομένως, είναι καλό για μένα να μπορώ να μένω κάπου ακίνητη και να μην κάνω τίποτα» ανέφερε η Serena Williams εξηγώντας την απόφασή της.

    

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!