Η Jackie Kennedy μία από τις πιο δημοφιλείς Πρώτες Κυρίες των Η.Π.Α., πέρασε τα εφηβικά της χρόνια σε μια τεράστια ιδιοκτησία με πολύ πράσινο και απίστευτη θέα στο ποτάμι.

Η έπαυλη που βρίσκεται στην Virginia της Washington είχε χτιστεί το 1919 στην πιο ελίτ γειτονιά της πολιτείας. H Jackie Kennedy το επισκεπτόταν συχνά με τον πρόεδρο της Αμερικής John F.Kennedy και οι μυστικές υπηρεσίες του είχαν δώσει την ονομασία «Hamlet».

Τελικά, όταν η εταιρεία του πατριού της, Hugh Auchincloss, άρχισε να έχει οικονομικά προβλήματα, αποφάσισε να το πουλήσει. 

Η αξία του πλέον υπολογίζεται στα 49,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η έπαυλη διαθέτει 9 κρεβατοκάμαρες και 13 μπάνια και είναι χτισμένο σε γεωργιανή αρχιτεκτονική ενώ έχει υποβληθεί σε αρκετές ανακαινίσεις από τότε, διατηρώντας τα αρχικά, κλασικά στοιχεία του.

Η επιβλητική είσοδος οδηγεί σε ένα επίσημο χολ εισόδου όπου διαθέτει πρόσβαση στα επίσημα αλλά και τα οικογενειακά δωμάτια.

Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται, ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με ντουλάπες-δωμάτια για δύο άτομα , ένα ιδιωτικό γραφείο και αίθουσα γυμναστικής. 

Στον ίδιο όροφο υπάρχουν ακόμα τέσσερα υπνοδωμάτια.

Στον τελευταίο όροφο βρίσκονται τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια ενώ στο υπόγειο υπάρχει κελάρι και ασανσέρ που ανεβαίνει σε όλους τους ορόφους.

Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν κουζίνα, τραπεζαρία, γυμναστήριο με αποδυτήρια, γήπεδο τένις, πισίνα (εσωτερική και εξωτερική) και θερμοκήπια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!