Η νέα home collection του οίκου Dior είναι εμπνευσμένη από τον χειμερινό κήπο του Christian Dior. Χελιδόνια, ντάλιες και κληματίδες διακοσμούν τις πορσελάνες και τα υφάσματα της νέας κολεξιόν. 

«Χωρίς να συμβουλευτώ καν τον αρχιτέκτονα, έδωσα συγκατάθεσή μου για να διακοσμήσω το νέο μου σπίτι», είχε πει ο Christian Dior για το πάθος που είχε με το διαμέρισμα με τον αριθμό 7 στην boulevard Jules-Sandeau στο Παρίσι.

Η Maria Grazia Chiuri εμπνεύστηκε από το μοναδικό σπίτι, αλλά και τον αξιέπαινο χειμερινό κήπο του Dior για τη νέα home συλλογή του οίκου «Jardin d’hiver» που εκφράζει τον ενθουσιασμό για τo «art of living» του θρυλικού σχεδιαστή.

Φυτά και λουλούδια, όπως κληματίδες και ντάλιες και πουλιά, όπως χελιδόνια, διακοσμούν τα πορσελάνινα πιάτα, τα υφάσματα, τα κεριά και τα σημειωματάρια της νέας συλλογής που συνδυάσει την κληρονομιά του οίκου με το μοντέρνο ως μια αφιέρωση στον Christian Dior. Όπως είχε πει ο ίδιος «το να ζεις σε ένα σπίτι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, είναι σαν να φοράς τα ρούχα κάποιου άλλου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!