Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αφού επισημοποίησαν τη σχέση τους με έναν ξαφνικό γάμο στο Λας Βέγκας, έκαναν ένα δεύτερο γάμο που περιλάμβανε ένα τριήμερο γαμήλιο event με A-list καλεσμένους, στην κατοικία του Ben Affleck στην Georgia.

Η τοποθεσία, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τη συγκεκριμένη έκταση είχε αγοράσει ο ίδιος ο ηθοποιός το 2003 όταν είχε ξεκινήσει να βγαίνει με τη Lopez.

Μάλιστα φημολογείται πως οι δυο τους σχεδίαζαν να κατασκευάσουν ένα μικρό παρεκκλήσι μέσα στην τεράστια έκταση, προκειμένου να παντρευτούν εκεί. Ωστόσο, τα σχέδιά τους άλλαξαν, όταν χώρισαν.  

Πρόσφατα, η Jennifer Lopez ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες από την κλασική νότια κατοικία που βασίζεται στην αρχιτεκτονική της ελληνικής αναβίωσης.

Συγκεκριμένα, η διώροφη κατοικία της οποίας ο κάθε όροφος έχει ύψος 4,5 μέτρα, απαρτίζεται από 3 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και ένα WC, μία ιδιωτική προβλήτα στην οποία παρκάρει το σκάφος Pilar, μεγάλα τζάκια και ξύλινα πατώματα. 

Παράλληλα, μέσα στην έκταση περιλαμβάνεται ένα μικρό σπιτάκι με μεταλλική οροφή και κουζίνα προετοιμασίας, το οποίο είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες όταν έχουν καλεσμένους το καλοκαίρι.

Επιπλέον, υπάρχει μία ακόμη ξύλινη κατοικία με 3 μάστερ σουίτες και 5 υπνοδωμάτια με κουκέτες, που προέρχονται από στρατιωτικά πλοία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!