Είναι εντυπωσιακό πώς κάποιες μικρές προσθήκες στο σπίτι μπορούν να δώσουν χρώμα, vibes ανανέωσης και στυλ σε κάθε χώρο!

Αυτό γίνεται με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νέα «σενάρια» σε κάθε χώρο.

Ανάμεσα σε αυτά είναι τα βάζα και τα κασπώ, τα οποία αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν και όχι μόνο μας δίνουν εύκολες λύσεις για να δώσουμε vibes ανανέωσης στο σπίτι μας, αλλά φέρνουν στους χώρους μας πράσινες γωνιές, για μία αύρα καλοκαιρινής φρεσκάδας.

Το πράσινο στοιχείο κάνει δυναμική είσοδο στους εσωτερικούς χώρους, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας, αφού σύμφωνα με έρευνες η ψυχολογία μας συνδέεται άμεσα με την επαφή που έχουμε με τη φύση.  

Υπάρχουν μάλιστα φυτά εσωτερικού χώρου που έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τοξικές ουσίες από τον αέρα, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα στο δωμάτιό μας και βοηθώντας μας να αναπνεύσουμε καλύτερα.

Μικρά, μεγάλα, μονόχρωμα, πολύχρωμα, μίνιμαλ ή μάξιμαλ, τα κασπώ μπορούν να κάνουν deco upgrade σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Ψάθινα κασπώ

Επίλεξε ένα μεγάλο κασπώ από ψάθα σε γήινους χρωματισμούς και τοποθέτησε μέσα του pampas –μεγάλη τάση στα φυτά που δε χρειάζονται νερό. Από μόνο του αποτελεί μια εντυπωσιακή σύνθεση, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί είτε  μέσα είτε έξω, για μια bohemian διακοσμητική προσέγγιση.

Αλλά και ένα βάζο μέσα σε ψάθινο καλάθι, αποτελεί μια εξίσου όμορφη επιλογή, για να διακοσμήσεις  μια ραφιέρα ή μια κονσόλα στον χώρο σου. Σε αυτό μπορείς να βάλεις και νερό, άρα οποιοδήποτε λουλούδι ή φυτό επιθυμείς.

Κασπώ με πόδια

Επίλεξε ένα κασπώ με πόδια από μπαμπού και δώσε μια natural νότα στον χώρο σου. Τοποθέτησέ το πάνω σε μία κονσόλα, όπου θα έχεις τοποθετήσει κι άλλα διακοσμητικά αντικείμενα exotic χαρακτήρα.

Μεταλλικά κασπώ

Αν πάλι αγαπάς το μίνιμαλ στιλ, σου προτείνουμε ένα μεταλλικό κασπώ με ψηλά πόδια –λατρεύουμε τα χρυσά και τα μαύρα- ενώ μπορείς να τα τοποθετήσεις σε δυάδες, διαφορετικού μεγέθους.

Τέλος για εσένα που αγαπάς το contemporary στιλ, υπάρχουν μοντέρνα κασπώ εσωτερικού χώρου, ακόμα και επιτοίχια κασπό με γεωμετρικό design, μέσα στα οποία μπορείς να τοποθετήσεις πολλά και διαφορετικά φυτά, όπως μικρά κακτάκια και παχύφυτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!