Το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγες ημέρες η πολυαναμενόμενη σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix για τη ζωή του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Στα πρώτα επεισόδια είδαμε το ξεκίνημα της σχέσης του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle αλλά και τις διαμάχες που τους ώθησαν στο να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην αρχή της σχέσης τους έμεναν στο Nottingham Cottage, που βρίσκεται στην έκταση του Παλατιού του Κένσινγκτον, στο οποίο έζησαν για 2 χρόνια.

Μάλιστα, το ζευγάρι μοιράστηκε προσωπικές του στιγμές από την εποχή εκείνη, όσο έμεναν στο μικρό σπίτι με τα δύο υπνοδωμάτια, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, δείχνοντας φωτογραφίες από την κατοικία που «στέγασε» τον έρωτά τους.

Όπως δήλωσαν και οι δύο, το σπίτι είχε ένα πολύ χαμηλό ταβάνι, με αποτέλεσμα ο Harry να χτυπάει συχνά το κεφάλι του, εξαιτίας τους ύψους του.Το σπίτι χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, όταν το είχε αγοράσει ο William Γ’ και η Mary Β’ από τον δεύτερο κόμη του Nottingham. Μάλιστα, το όνομά του το είχε πάρει από το αρχικό όνομα της ιδιοκτησίας, που ονομαζόταν Nottingham House.

Στο Nottingham Cottage, λοιπόν, πέρασαν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, όταν η Markle μετακόμισε από το Τορόντο στο Λονδίνο, αφήνοντας τη δουλειά της ως ηθοποιός.

Εκεί ήταν μάλιστα πραγματοποιήθηκε η πρόταση γάμου, με το ζευγάρι να μοιράζεται στιγμές από την ιδιαίτερη στιγμή.
Το 2019 λίγο μετά τον γάμο τους και ενώ περίμεναν τον γιο τους, το ζευγάρι μετακόμισε στο Frogmore Cottage. Σήμερα, το Nottingham Cottage έχει περάσει στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, όπου μένουν με τον γιο τους, August.