Η Joan Collins, η θρυλική ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Δυναστεία», είχε στην ιδιοκτησία της τέσσερα σπίτια, ένα εκ των οποίων πλέον πωλείται για 2,1 εκατομμύρια.

Ο λόγος για το διαμέρισμά της στο Manhattan που διέθετε μεταξύ άλλων και δεκαέξι ντουλάπες για την μεγάλη συλλογή ρούχων της.

Η Joan Collins ξεκίνησε να εργάζεται από παιδί ως ηθοποιός.. Εκτός από τον ρόλο της στη Δυναστεία, έγινε διάσημη για τους ρόλους κακών γυναικών που επέλεγε αλλά και την ομορφιά της.

Το 2015, η ηθοποιός έγινε dame από τη βασίλισσα Ελισάβετ τιμώντας την για το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Joan Collins είχε σπίτια στις πόλεις όπου εργαζόταν πιο συχνά, όμως αποφάσισε ότι δεν τα χρειάζεται όλα. Η ηθοποιός μένει στο Λονδίνο κι έχει ένα εξοχικό στη νότια Γαλλία.

Το 2017 είχε πουλήσει το σπίτι της στο Hollywood και πλέον πουλάει το διαμέρισμά της στο Manhattan.

Το σπίτι της Collins στο κέντρο του Manhattan είναι σε απόσταση αναπνοής από το το Central Park, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Χτίστηκε το 1957 είναι φωτεινό, ευάερο με «ανοιχτή» διαμόρφωση.

Υπάρχουν δύο master κρεβατοκάμαρες στο διαμέρισμα σε δύο ξεχωριστές πτέρυγες και ένα τρίτο υπνοδωμάτιο φιλοξενούμενων.

Διαθέτει πολλά παράθυρα που χαρίζουν πρόσβαση στην μαγευτική θέα της πόλης ενώ έχει και δεκαέξι ντουλάπες για μια τεράστια συλλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.