Το supermodel Kendall Jenner  άνοιξε τις πόρτες της ονειρεμένης της έπαυλης  στο Λος Άντζελες, στο περιοδικό «Architectural Digest» και μάς ξενάγησε στους μοναδικά διαμορφωμένους χώρους της.

Η ομάδα της Jenner, Kathleen και Tommy Clements, εργάστηκαν επί ένα χρόνο για την ανακαίνιση της οικίας με στόχο τη δημιουργία ενός cozy σπιτιού, με προσωπικές πινελιές και στοιχεία που αντικατοπτρίζουν παράλληλα το προσωπικό της γούστο.

Όπως τόνισε η ίδια:  «Πρόκειται για το πρώτο σπίτι που έχω δημιουργήσει εξολοκλήρου και πιστεύω ότι με αντιπροσωπεύει αληθινά».

Στην είσοδο τους επισκέπτες υποδέχεται ένα σύγχρονο ωοειδές έργο τέχνης από τον Αμερικανό καλλιτέχνη James Turrell που δίνει χρώμα και έρχεται σε αντιπαράθεση με τα κλασσικά στοιχεία που κυριαρχούν στο σπίτι.

Ένα από τα πολλά στολίδια-έργα τέχνης που διακοσμούν τους τοίχους.

Σε κάθε δωμάτιο επικρατεί το ξύλο και το λευκό χρώμα στους τοίχους, ενώ οι πράσινες αποχρώσεις που έχει επιλέξει για τα έπιπλα της κουζίνας, αλλά και το μπάνιο κάνουν τον κάθε χώρο να ξεχωρίζει.

Ξεχωρίζουν τα μεγάλα παράθυρα που αφήνουν να διεισδύει άπλετο φως στο χώρο, το δωμάτιο ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει και η τεράστια ντουλάπα-δωμάτιο με τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!