Τον εκλεκτό της καρδιάς της Malcolm McRae παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες η Anya Taylor Joy το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βενετία.

Η Anya Taylor Joy και ο Malcolm McRae επέλεξαν για την τελετή το ιστορικό Palazzo Pisani Moretta. Πρόκειται για έναν μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην ιταλική πόλη.

Το Palazzo Pisani Moretta είναι ένα παλάτι που βρίσκεται κατά μήκος του Μεγάλου Καναλιού στη Βενετία της Ιταλίας (στο sestiere του San Polo), μεταξύ Palazzo Tiepolo και Palazzo Barbarigo della Terrazza.

Χτισμένο το δεύτερο μισό του 15ου αιώνα από την οικογένεια Bembo, το παλάτι έγινε σύντομα η κατοικία των ευγενών Pisani.

Η πρόσοψή του έχει μεγάλη αρχιτεκτονική σημασία λόγω των μεγάλων παραθύρων που διαχωρίζουν τους δύο βασικούς ορόφους.

Τα εσωτερικά δωμάτια διακοσμήθηκαν από μπαρόκ καλλιτέχνες όπως οι Tiepolo, Jacopo Guarana, Gaspare Diziani και Giuseppe Angeli.

Το παλάτι κάποτε στέγαζε, μεταξύ άλλων, τον μνημειώδη πίνακα του Πάολο Βερονέζε.

Οι γάμοι μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις του Palazzo Pisani Moretta. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και τις προτιμήσεις των μελλόνυμφων, μπορεί η τελετή να γίνει σε διαφορετικά σημεία του παλατιού.

Το ισόγειο είναι χωρισμένο σε τρεις βασικές περιοχές: την Androne, τον κήπο και την Wardrobe. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 7 αίθουσες ενώ 7 ακόμη βρίσκονται στον δεύτερο όροφο.

Όλες οι αίθουσες είναι ευρύχωρες και αυτό σημαίνει ότι προτείνεται κυρίως σε ζευγάρια με πολλούς καλεσμένους.