Επιτέλους το φετινό Πάσχα μετά από δύο χρόνια θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να  διακοσμήσουμε το σπίτι μας με στυλ, χρησιμοποιώντας όλη μας τη δημιουργικότητα.

Τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα πασχαλινά τους αυγά και τα δώρα και εμείς καλούμαστε να δημιουργήσουμε την πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Το Πάσχα και η Άνοιξη σαν θα συναντηθούν θα σου δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μια πρόταση σε διακόσμηση για το Πάσχα είναι με διάφανα βάζα διακόσμησης. Γέμισε τα με διακοσμητικά πασχαλινά αυγά στις αποχρώσεις που θέλεις με τέτοιο τρόπο που να φαίνονται περιμετρικά. 

Το πασχαλινό δεντράκι είναι μια hot κατασκευή που ταιριάζει τέλεια σε μια μοντέρνα διακόσμηση για το Πάσχα. Χρησιμοποίησε κασπώ και κώνους από φελιζόλ ή χαρτόνι. Κόλλησε πάνω τα διακοσμητικά αυγά και ό,τι άλλα πασχαλινά διακοσμητικά θέλεις. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις αυγουλόδεντρο με καλαμάκι από μπαμπού και είδη χειροτεχνίας. Θα στολίσουν εξαιρετικά το πασχαλινό τραπέζι σου και όχι μόνο.

Δείτε και μερικές άλλες ιδέες:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού