Στα περισσότερα σπίτια είναι ελλιπής ή απουσιάζει τελείως η διακόσμηση της εισόδου.  Πόλυ πιθανον και στο δικό σου.

Η διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σου ωστόσο είναι αρκετά σημαντική αφού η πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σου μετράει και είναι καθοριστική.

Για αυτό αξίζει να επενδύσεις στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σου, μεταμορφώνοντάς την με έξυπνες και πρακτικές ιδέες.

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου είναι σίγουρα με καδράκια, posters και διάφορα έργα τέχνης.

Για να μην πέσεις στην παγίδα και υπερφορτώσεις τον χώρο μπορείς να συνδυάσεις τη μίνιμαλ διακόσμηση με πιο ιδιαίτερα έργα τέχνης.

Από τις πιο οικονομικές, απλές και λειτουργικές επιλογές για να δημιουργήσετε στην είσοδο του σπιτιού ένα σημείο για κρεμαστά ρούχα, χώρο για παπούτσια και ένα επιπλέον ράφι για κάθε είδου αντικείμενα μέσα σε καλάθια, διακοσμητικά κουτιά κλπ.

Επιλέξτε απλά ράφια σε σχήμα – διαστάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον διαθέσιμο χώρο σας, ενώ απλές μικρές κρεμάστρες τοίχου θα βιδώσετε στον τοίχο, ανάμεσα στα ράφια, σε όποια σημεία θεωρείτε τα καταλληλότερα.

Η πιο πρακτική διαμόρφωση, ειδικά για μικρά σπίτια, που θα προσθέσει μια ακόμη μικρή ντουλάπα για ρούχα-παπούτσια στις ήδη υπάρχουσες σε άλλους χώρους.

Μπορεί και να συνδυαστεί με ένα μικρό τραπέζι-συρταριέρα, μια κρεμάστρα κλπ. για να δημιουργήσετε μια συνολικά και καλαίσθητη αλλά και ιδιαίτερα λειτουργική σύνθεση στην είσοδο που θα χωρά πάρα πολλά αλλά πολύ λίγα θα βρίσκονται σε …δημόσια θέα.