Το καλοκαίρι η boho διακόσμηση έχει την τιμητική της! Όσες αγαπάτε την πιο χαλαρή και ανέμελη διακόσμηση θα έχετε αναζητήσει ήδη ιδέες για boho αποτελέσματα με την αγαπημένη ψάθα και όλες τις ποιότητες που τη θυμίζουν, όπως rattan, bamboo και ξύλο.

Τα ψάθινα φωτιστικά ή αλλιώς Rattan, φέρνουν την άνοιξη στο χώρο σου με μια ονειρική και χαλαρωτική αίσθηση διακόσμησης. Εδώ είναι έξι ιδέες για έμπνευση:

Ψάθινα φωτιστικά τραπέζι

Μπορείς να τη συνδυάσεις και με άλλα ψάθινα στοιχεία και να ζωντανέψεις το χώρο με λουλούδια και φυτά για μια πιο ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Ψάθινα φωτιστικά κουζίνα

Αν έχεις ψηλό πάγκο στην κουζίνα, βάλε σκαμπό, ψάθινα φωτιστικά και προτίμησε γήινους τόνους για να θυμίζει beach bar σε εξωτικό νησί!

Ψάθινα φωτιστικά σαλόνι

Ένα μεγάλο κεντρικό φωτιστικό θα δώσει ένα ζεστό τόνο και ωραίες σκιές στο σαλόνι σου. Με μερικές μαξιλάρες, πουφ και κουβέρτες θα γίνει τέλεια φωλιά.

Ψάθινα φωτιστικά σκάλα

Για φαν του σκανδιναβικού στυλ, επίλεξε ένα πιο γεωμετρικό φωτιστικό, τοποθέτησέ το λίγο πιο χαμηλά και συνδύασέ το με ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία.

Ψάθινα φωτιστικά έθνικ

Τα ψάθινα φωτιστικά ταιριάζουν απόλυτα και στο έθνικ στυλ. Ανατολίτικα χαλιά, μαξιλάρια και αρωματικά κεριά μπορούν να σε ταξιδέψουν μέχρι και το Μαρόκο!

Ψάθινα φωτιστικά τραπεζαρία

Ένα στρογγυλό ψάθινο φωτιστικό θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε οποιαδήποτε τραπεζαρία. Τοποθέτησέ το στο κέντρο της και διάλεξε ένα τραπεζομάντηλο με σχέδια και χρώματα.