Τα καλάθια μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν και βασικά διακοσμητικά στοιχεία ενός χώρου καθώς προσθέτουν χαρακτήρα και στυλ σε ένα δωμάτιο.

Τα καλάθια είναι φθηνά, με απεριόριστα στυλ και μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα.

Παράλληλα μπορείς να αποθηκεύσεις σε αυτά τα ξύλα για το τζάκι σου, βιβλία, άλμπουμ αλλά και κουβέρτες, μαξιλάρια και ότι μπορείς να φανταστείς.

Πώς να τα τοποθετήσεις:

Φυτά κρεμαστά από το ταβάνι

Το στυλ που δίνουν σε εάν σπίτι τα κρεμαστά φυτά είναι διαχρονική. Μερικές μικρές ή λίγο μεγαλύτερες γλάστρες στην κουζίνα, στο ίδιο ύψος ή σε διαφορετικά μπορούν να δώσουν τη «φρεσκάδα» η οποία λείπει από το χώρο σου.

Σαν διακοσμητικά τοίχου

Για μια πιο boho διάθεση χρησιμοποίησε καλάθια σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και patterns, τοποθέτησέ τα στην είσοδο ή πάνω από τον καναπέ σου και δες τον χώρο σου να μεταμορφώνεται.

Οργάνωση στο μπάνιο

Για το μπάνιο επίλεξε μεταλλικά καλάθια που είναι εύκολο να τα καθαρίσεις (σε αντίθεση με ξύλινα και μπαμπού) και οργάνωσε τα πάντα. Πετσέτες, καλλυντικά και ότι άλλο χρήζει τακτοποίησης και κάνε το μπάνιο σου να θυμίζει spa.

Χρησιμοποίησε καλάθι για το φυτό σου

Κρύψε τη γλάστρα ή αντικατέστησε τη με ένα εντυπωσιακό καλάθι. Είναι πολύ πιο όμορφο και εύκολο στη μετακίνηση. Έχε το νου σου να το προστατεύσεις από τη φθορά με ένα πλαστικό περίβλημα για να αποφύγεις τη διαρροή νερού ή χώματος.

Οργάνωσε την κουζίνα σου

Ένα όμορφο χαμηλό καλάθι, στο οποίο θα τοποθετήσεις τα μπαχαρικά και το λάδι ή το ξύδι σου χωρίς να χρειαστεί να τα κρύψεις. Κάτι αντίστοιχο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο coffee table σου και μέσα να τοποθετήσεις κεριά, βιβλία, στυλό, σημειωματάρια κλπ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!