To Japandi είναι ένα από τα κορυφαία home trends των τελευταίων ετών. Προέρχεται από τις λέξεις, Japan και Scandi και έχει επιρροές από τα τοπία και τον πολιτισμό της Ιαπωνίας και της Σκανδιναβίας.

To Japandi, βασίζεται στο μινιμαλισμό και στα χρώματα της γης, καθώς στοχεύει να «γεφυρώσει» την απόσταση μεταξύ ανθρώπου και γης.

Η τάση για γήινα χρώματα και υλικά έχει ανέβει.. μέχρι το ταβάνι καθώς τα ψάθινα φωτιστικά ή αλλιώς Rattan, θα φέρουν άλλον αέρα στο χώρο σου με μια ονειρική και χαλαρωτική αίσθηση διακόσμησης.

Μπορείς να τη συνδυάσεις και με άλλα ψάθινα στοιχεία και να ζωντανέψεις το χώρο με λουλούδια και φυτά για μια πιο ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Ένα μεγάλο κεντρικό φωτιστικό θα δώσει ένα ζεστό τόνο και ωραίες σκιές στο σαλόνι σου. Με μερικές μαξιλάρες, πουφ και κουβέρτες θα γίνει τέλεια φωλιά.

Για φαν του σκανδιναβικού στυλ, επίλεξε ένα πιο γεωμετρικό φωτιστικό, τοποθέτησέ το λίγο πιο χαμηλά και συνδύασέ το με ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία.

Τα ψάθινα φωτιστικά ταιριάζουν απόλυτα και στο έθνικ στυλ. Ανατολίτικα χαλιά, μαξιλάρια και αρωματικά κεριά μπορούν να σε ταξιδέψουν μέχρι και το Μαρόκο!

Ένα στρογγυλό ψάθινο φωτιστικό θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε οποιαδήποτε τραπεζαρία. Τοποθέτησέ το στο κέντρο της και διάλεξε ένα τραπεζομάντηλο με σχέδια και χρώματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!