Στη διακόσμηση του σπιτιού μας, στόχος μας είναι η δημιουργία ενός χώρου, οικείου και λειτουργικού μέσα από τον οποίο θα αντικατοπτρίζεται η προσωπικότητά μας.

Μάλιστα, στις μέρες μας η διαθεσιμότητα επίπλων είναι μεγάλη και ικανή να καλύψει κάθε γούστο και απαιτητικό πελάτη.

Οι χώροι μας πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία του προσωπικού μας γούστου για αυτό οι διακοσμητές μας συμβουλεύουν να εξετάσουμε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά.

Το πρώτο από αυτά, αφορά το μέγεθος του χώρου.

Εάν τα τετραγωνικά είναι πολλά, μην αγοράσετε μικρά έπιπλα. Πρώτα απ’ όλα γιατί ο χώρος σας θα φαίνεται οπτικά φτωχός, και δεύτερον γιατί ακόμη κι αν διαθέτετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε πολλά έπιπλα, θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να τον κοσμήσετε επαρκώς. Επομένως η σωστή κατευθυντήρια γραμμή, ορίζει πως για τους μεγάλους χώρους καταλληλότερη εφαρμογή γνωρίζουν τα ογκώδη επιβλητικά έπιπλα.

Το ακριβώς αντίθετο, ισχύει για τους μικρότερους χώρους.

Ένα ογκώδες μεγάλο έπιπλο σίγουρα προσδίδει στυλ σε έναν χώρο κυρίως όταν είναι και ιδιαίτερο, όμως περισσότερο μειώνει την καλαισθησία του χώρου σας παρά την αναδεικνύει όταν η οικία σας είναι περιορισμένου μεγέθους. Στους μικρότερους χώρους, ταιριάζουν έπιπλα μικρά, που να καλύπτουν πρακτικές ανάγκες, και αν ο στόχος σας είναι η ανάδειξη, καλύψτε την επιλέγοντας έπιπλα με έντονα χρώματα και σχέδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!