Το οργανωμένο μπάνιο, βοηθάει τον χώρο να είναι πάντα λειτουργικός αλλά και όμορφος. Χρησιμοποιώντας

σωστά συνηθισμένα, αλλά και ασυνήθιστα αντικείμενα, εκμεταλλεύεστε κάθε σπιθαμή στο έπακρον.
Παρακάτω παρουσιάζονται μοναδικές λύσεις για την οργάνωση μπάνιου, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χώρου.

1. Ράφια

Χρησιμοποιείστε ράφια από βιβλιοθήκες που δεν χρειάζεστε πια και να τα τοποθετήσετε πάνω από την πόρτα ή στους τοίχους του μπάνιου σας. Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλάθια για να οργανώσετε τις πετσέτες.

2. Ντουλάπι μπάνιου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκείνο το δίσκο μπαχαρικών που πιάνει χώρο στην κουζίνα για να οργανώσετε τα καθαριστικά στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός που διαθέτει στο κάτω μέρος του, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καθαριστικό που χρειάζεστε, χωρίς να ανακατεύετε όλο το ντουλάπι.

3. Οργάνωση ντουζιέρας ή μπανιέρας

Ακόμα και η κουρτίνα του μπάνιου σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οργανώσετε τα αφρόλουτρα και τα σφουγγάρια σας. Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν επιπλέον βραχίονα στη μπανιέρα σας, χωρίς την κουρτίνα. Τοποθετώντας γαντζάκια στο βραχίονα, μπορείτε να κρεμάσετε τα πάντα και να  αποσυμφορήσετε τη μπανιέρα σας από την ακαταστασία.

4. Συρτάρια μπάνιου

Χρησιμοποιήστε μία θήκη για μαχαιροπίρουνα ή φτιάξτε αυτοσχέδιες θήκες για να οργανώσετε τα αντικείμενα στα συρτάρια του μπάνιου σας.

Επίσης, στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητα κουτιά για αυτήν ακριβώς τη χρήση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!