Με τα χρόνια το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να έχει χάσει τη φόρμα του και τα κλαδιά του να φαίνονται πιο φτωχά και άδεια. Αντί να το αντικαταστήσετε, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να μοιάζει σαν καινούργιο, όπως τις είδαμε στο livingetc.com.

Πώς θα κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο να δείχνει πιο γεμάτο;

  • Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό στολιδιών

Χρησιμοποιήστε διαφόρων ειδών στολίδια, γιρλάντες, κορδέλες και φωτάκια για να δημιουργήσετε ένα μαγικό σκηνικό. Ό,τι θέμα κι αν επιλέξετε στη διακόσμησή σας, προσθέστε περισσότερα στολίδια από ό,τι συνήθως στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και, κυρίως, διαφορετικά μεταξύ τους.

  • Μεγάλα στολίδια ή χριστουγεννιάτικα λουλούδια για να γεμίσετε τα κενά

Εάν τα κλαδιά σας φαίνονται λίγο γυμνά, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στολίδια για να κάνετε το δέντρο να φαίνεται πιο γεμάτο. Η blogger Amy Davies Pereira, επιλέγει ένα pop χρώμα και προσθέτει μεγάλα στολίδια για να κλείσει τα κενά και το δέντρο της να φαίνεται πιο συναρπαστικό. «Η βάση για το δέντρο μου κάθε χρόνο είναι λευκό, πράσινο, ασήμι και χρυσό», λέει. «Τυχόν κενά γεμίζουν με ένα αντιθετικό χρώμα».

  • Τα φωτάκια

Εάν φαίνεται ότι έχετε χρησιμοποιήσει αρκετά στολίδια και διακοσμητικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον φώτα για να προσθέσετε βάθος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

  • Γιρλάντες, κι άλλες γιρλάντες

Εκτός από τα στολίδια, το να προσθέσετε γιρλάντες στο δέντρο σας είναι πραγματικά μια κίνηση «ματ» ώστε να δείχνει πιο πυκνό. Αγοράστε μια πράσινη γιρλάντα και τυλίξτε την κοντά στον κορμό, ώστε να μην ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κλαδιά. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε βελούδινες κορδέλες σε διαφορετικά μεγέθη αλλά και φιόγκους.

Έτσι, το δέντρο σας θα δείχνει πάλι φουντωτό!