Η άνοιξη είναι εδώ και σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε να ανανεώσετε τον κήπο σας και τη βεράντα σας με λουλούδια που θα φέρουν άλλη πνοή στον χώρο σας και θα σας γεμίσουν αισιοδοξία.

Αν ωστόσο δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, η βρετανική βασιλική οικογένεια όμως μοιράζεται τα αγαπημένα της λουλούδια, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο Μάιος εξακολουθεί να σηματοδοτεί τη γιορτή της φύσης.

Συγκεκριμένα τα μέλη της οικογένειας χρησιμοποίησαν τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter για να μοιραστούν τα αγαπημένα τους άνθη.

Από το κρίνο της κοιλάδας μέχρι τις αζαλέες, μάθετε τις προτιμήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Κάρολου και άλλων royals. Είναι η τέλεια έμπνευση αν θέλετε να δώσετε μια νέα πνοή στον κήπο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ: Κρίνο της Κοιλάδας

Το παλάτι του Buckingham αποκάλυψε ότι το κρίνο της κοιλάδας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα άνθη της βασίλισσας. Τα λευκά, σε σχήμα κουδουνιού λουλούδια εμφανίζονται στο στέμμα της, έτσι η μονάρχης έχει ιδιαίτερες αναμνήσεις. Καλλιεργούνται επίσης στους χώρους του παλατιού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ: Κρίνο της Κοιλάδας

Ο πρίγκιπας Κάρολος: Delphiniums

Ο Κάρολος, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, εξήγησε γιατί το εντυπωσιακό αυτό λουλούδι είναι το αγαπημένο του: «Για μένα, το υπέροχο, λαμπρά διαμορφωμένο Delphiniums, κατέχει ξεχωριστή θέση».

Ο πρίγκιπας Κάρολος: Delphiniums

Η πριγκίπισσα Άννα: Helleborus (Ελλέβορος)

Η πριγκίπισσα Άννα επέλεξε το εν λόγω λουλούδι «όχι μόνο γιατί ανθίζουν νωρίς, αλλά συνεχίζουν να ανθίζουν για δύο μήνες και συχνά τα συναντάς με ατελείωτες παραλλαγές».

Η πριγκίπισσα Άννα: Helleborus (Ελλέβορος)

 

Η δούκισσα της Κορνουάλης: Alchemilla Mollis

Η Camilla, δούκισσα της Κορνουάλης, έχει αδυναμία στο λουλούδι Alchemilla Mollis (μανδύας της κυρίας). «Αυτό το πράσινο φυλλώδες, αφράτο φυτό είναι ένα από τα καλύτερα για βάζο ή κήπο. Είναι must-have για κάθε κηπουρό».

Η δούκισσα της Κορνουάλης: Alchemilla Mollis

Ο κόμης και κόμισσα του Wessex: Αζαλέες

Τόσο ο πρίγκιπας Έντουαρντ όσο και η σύζυγός του Σόφι επέλεξαν τις αζαλέες ως το αγαπημένο τους λουλούδι, γιατί είναι «τόσο εκπληκτικές αυτή την εποχή του χρόνου και έχουν το πιο μεθυστικό άρωμα».

Ο κόμης και κόμισσα του Wessex: Αζαλέες

Η δούκισσα του Gloucester: Μοσχομπίζελο

Το μοσχομπίζελο ή Λάθυρος ο Εύοσμος είναι το αγαπημένο λουλούδι της δούκισσας.

Η δούκισσα του Gloucester: Μοσχομπίζελο
 

Ο δούκας του Gloucester: Μαργαρίτες

Ο δούκας του Gloucester επέλεξε ένα συνηθισμένο λουλούδι, εξηγώντας ότι «απολαμβάνει να σκάβει ανάμεσα στις πλάκες και να το μεταφυτεύσει αλλού ώστε να μεγαλώσει σωστά και υγιεινά».

 
Ο δούκας του Gloucester: Μαργαρίτες

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!