Αν είστε λάτρεις της διακόσμησης δεν υπάρχει περίπτωση κάνοντας scroll down στο Instagram, να μην έχετε πέσει πάνω στο stylish σετ με σκεύη μαγειρικής της εταιρείας Cookware. Αρχικά, είναι ακριβώς η αισθητική που θέλουμε στην κουζίνα μας και είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο που κάνουν την εξοικονόμηση χώρου, παιχνιδάκι.

Εκτός από το γεγονός πως είναι αντικολλητικά, είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά και αποτελούν την απόλυτη eco-friendly επιλογή.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Caraway (@caraway_home)

 

Βέβαια τώρα τα θέλουμε πιο πολύ από ποτέ καθώς έκανε την εμφάνιση του ένα Limited Edition χρώμα στα σετ, το Silt Green. Εάν είσαι και εσύ fan των αποχρώσεων του πράσινου, και συγκεκριμένα της μέντας την οποία σε αυτό το σετ έχουν συνδυάσει με χρυσές λεπτομέρειες, τότε σίγουρα θα το λατρέψεις. Το σετ διαθέτει μια κατσαρόλα και τρία διαφορετικά είδη τηγανιών.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Caraway (@caraway_home)

 

Μαζί με αυτά υπάρχουν και δυο πολύ χρήσιμα εργαλεία για την αποθήκευσή τους. Ένα για όλα τα μαγειρικά σκεύη, και το καλύτερο, ένα για τα καπάκια που διαθέτουν τα τρία από αυτά.

Το πρόβλημα είναι πως όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας silt green, θα είναι διαθέσιμα από 15 Φεβρουαρίου, αλλά μόνο στο Crate & Barrel. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!