Είναι γεγονός! Η αλυσίδα των Zara άνοιξε στις 16 Νοεμβρίου το πρώτο της καφέ το οποίο θυμίζει στέκι των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας.

Πρόκειται για ένα καφέ στην καρδιά του Mall of the Emirates στο Ντουμπάι. Έπειτα από την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, οι πόρτες του άνοιξαν και ο νέος must προορισμός αγορών είναι το συγκεκριμένο Zara στο Ντουμπάι, το οποίο έκανε την πιο θεαματική επιστροφή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη wozere (@wozerestudio)

Το πρώτο καφέ των Zara έχει έναν μοναδικό χώρο με μίνιμαλ design, μάρμαρο, terrazzo πάγκους, ξύλο και φυσικά έναν ιδιαίτερο καλλιτεχνικό αέρα.

Μπορεί κανείς με μια πρώτη ματιά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media να δει πως πρόκειται για ένα νέο ταξίδι στον χώρο του interior design και της μόδας.

 

Από το κρεμ χρώμα των τοίχων, τα μαρμάρινα πατώματα, την ξύλινη προσθήκη των ραφιών και τα μοντέρνα με μια vintage δόση τραπεζοκαθίσματα, η παραμικρή λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψιν με μεγάλη προσοχή.

Το νέο κατάστημα του brand, στο Mall of the Emirates, είναι ένα εμπορικό κέντρο μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, ένα one-stop shop.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως, το κατάστημα έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος από τότε που άνοιξε το 2005 και τώρα διαθέτει εκτός από ρούχα, χώρους για ομορφιά, υποδήματα και αξεσουάρ ενώ είναι επίσης το πρώτο κατάστημα Zara στο Ντουμπάι που πουλάει εσώρουχα.

Υπάρχει επίσης ένας ειδικός χώρος σχεδιασμένος για εκδηλώσεις χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για αυτό και τέλος το νέο κατάστημα προσφέρει μια υπηρεσία κράτησης δοκιμαστηρίου, μια δίωρη υπηρεσία παραλαβής για ηλεκτρονικές παραγγελίες, καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης στο διαδίκτυο για είδη σε απόθεμα στο κατάστημα.