Αφήστε τα παιδιά να απολαύσουν το καλοκαίρι μέσα από δραστηριότητες θα γεμίζουν δημιουργικά το χρόνο τους, ενώ εσείς θα είστε βέβαιες ότι ψυχαγωγούνται και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα.

Κολύμβηση
Ένα αγαπημένο σπορ για μικρούς και μεγάλους. Υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα αφού σχεδόν σε όλα τα παιδιά αρέσει το νερό. Το παιδί σας θα μάθει να κολυμπάει σωστά χωρίς να σας κόβεται η ανάσα κάθε φορά που θα το βλέπετε στη θάλασσα. Θα περνάει μια ώρα ευχάριστα που ούτε θα το καταλαβαίνετε.

Summer school
Εάν είστε από τους γονείς που δουλεύουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα, τότε ένα καλό summer school θα σας σώσει! Εκεί τα παιδιά μαθαίνουν διάφορες δραστηριότητες ενώ εσείς θα γνωρίζετα ότι και πάλι περνούν ευχάριστα το χρόνο τους.

Ποδηλασία
Τα απογεύματα ξεκολλήστε από τον υπολογιστή και βάλτε στο αθόρυβο το κινητό σας τηλέφωνο. Αγοράστε και εσείς ένα ποδήλατο και απολαύστε οικογενειακώς τη βόλτα σας. Ο καθαρός αέρας και η φύση θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και μετά το τέλος της μέρας θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας!

Κατασκηνώσεις
Συνήθως τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα με τέτοιες εκδρομές που έχουν τους φίλους τους μαζί πρωί και βράδυ! Μη διστάσετε να τα στείλετε στην κατασκήνωση. Είναι ένας τρόπος να ανεξαρτητοποιηθούν.

Αποδράσεις
Το καλύτερο! Και για εσάς και για τα παιδιά σας. Κάθε Σαββατοκύριακο η παραλία επιβάλλεται. Τα παιδιά θα «ξεδώσουν» και θα το ευχαριστηθούν. Και να γνωρίζετε ότι σίγουρα θα σας μαζέψουν βοτσαλάκια για να πάρουν στο σπίτι.