Όταν μια γυναίκα γίνεται μανούλα, είναι λες και μαζί με το μωράκι της απόκτα και διάφορες super – δυνάμεις, που θα της φανούν όχι μόνο χρήσιμες, αλλά και απολύτως απαραίτητες στο μέλλον. Ας δούμε τις πέντε πιο σημαντικές από αυτές, σύμφωνα με το mother.gr:

  • Τα μαγικά χεριά που γιατρεύουν τα πάντα. Πονάει η κοιλίτσα; Χτύπησε στο ποδαράκι; Το μόνο που χρειάζεται είναι να το χαϊδέψει ή να τρίψει απαλά λίγο η μαμά με το χέρι της και αμέσως γίνεται καλά.
  • Το διάβασμα της σκέψης. Είναι αυτή η φοβερή ικανότητα που έχει κάθε μαμά να ξέρει πάντα τι θέλει ή τι πρόκειται να κάνει το παιδί της, πριν καν της το πει.
  • Τα αυτιά-ανιχνευτές ήχων. Μια μαμά μπορεί να ακούσει κάτι που γίνεται στο σαλόνι, ενώ εκείνη πλένει τα πιάτα στην κουζίνα και φυσικά να ξεχωρίσει την φωνή ή το κλάμα του παιδιού της σε μια παιδική χαρά γεμάτη με δεκάδες πιτσιρίκια που ουρλιάζουν.
  • Το πιάσιμο στον αέρα. Όταν έχεις μικρά παιδιά τα μικροατυχήματα είναι μέρος της καθημερινότητας. Πόσες φορές δεν έχετε πιάσει στον αέρα ένα ποτήρι, ένα μπιμπερό ή ένα πιάτο γεμάτο φαγητό λίγο πριν προσγειωθούν στο πάτωμα;
  • Η ικανότητα να βρίσκει τα πάντα. Που είναι η θήκη της πιπίλας, το αγαπημένο του αρκουδάκι, το φόρεμα της Barbie, το βιβλίο με τις ιστορίες, το κομμάτι του παζλ, ο κίτρινος μαρκαδόρος και το χαμένο βατραχοπέδιλο; Μην ανησυχείτε, η μαμά είναι εδώ και βρίσκει τα πάντα! (Σημείωση: Αυτή είναι μια super-δύναμη που κανένας άνδρας στον κόσμο δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ!).