Χιλιάδες σκέψεις «βομβαρδίζουν» κάθε μέρα το μυαλό των μανάδων. Υπάρχουν όμως κάποιοι προβληματισμοί, κάποιες ανησυχίες που αφορούν κυρίως τη σχέση τους με το παιδί που είναι κοινοί σε όλες.

Κάθε μανούλα νιώθει άσχημα κάθε φορά που… αναγκάζεται να μην πραγματοποιήσει την κάθε επιθυμία του παιδιού της. Μπορεί μέσα της να ξέρει ότι αν γίνονται όλα τα χατίρια του θα γίνει κακομαθημένο, όμως από την άλλη δεν της αρέσει καθόλου που πρέπει να το δυσαρεστήσει.

Κάθε μανούλα νιώθει άσχημα κάθε φορά που… χρειάζεται να μαλώσει το παιδί της, ακόμα κι αν έχει προσπαθήσει να το συνετίσει πολλές φορές κατά το παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα με ήρεμο τρόπο. Ποτέ δεν της είναι εύκολο να βάζει τις φωνές στο σπλάχνο της!

Κάθε μανούλα νιώθει άσχημα κάθε φορά που… δεν μπορεί να περάσει όσο χρόνο θέλει με το παιδί της. Μπορεί η ζωή μιας εργαζόμενης μαμάς να είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική και εκ των πραγμάτων να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, όμως αυτό δεν την παρηγορεί. Ίσα-ίσα…

Κάθε μανούλα νιώθει άσχημα κάθε φορά που… βλέπει το μικρό της προβληματισμένο και δεν μπορεί να καταλάβει ή δεν της λέει τι έχει. Στο δικό της μυαλό θα πρέπει να είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και όταν προσγειώνεται στην πραγματικότητα και βλέπει ότι δεν είναι ρεαλιστική η προσδοκία της, απογοητεύεται. Ιδιαίτερα δε όταν δεν μπορεί κιόλας να βοηθήσει το αγγελούδι της!

Κάθε μανούλα νιώθει άσχημα κάθε φορά που… νιώθει ότι δεν έχει προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά της σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να φτάσει σε σημείο να αμφιβάλλει για το πόσο καλή μάνα ή σύντροφος είναι κι ας μην έχει ούτε ελάχιστη δόση αλήθειας αυτή η σκέψη.

Πηγή: mother.gr