Η ζωή σας σίγουρα έχει αλλάξει με τον ερχομό του πελαργού. Μήπως έχει αλλάξει και ο τρόπος σκέψης σας και συνεπώς  οι επιλογές σας στην καθημερινότητά σας όσον αφορά τις προτεραιότητές σας, τα πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν κ.α. Διαβάστε παρακάτω και ίσως να αναγνωρίστε μερικές αλλαγές που σας έχουν ήδη συμβεί.

Η μυρωδιά του μωρούς σας όχι μόνο δε συγκρίνεται με το καλύτερο άρωμα αλλά είναι αυτή που σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει μετά από μία κουραστική ημέρα

Παίρνετε αγκαλιά το μωρό σας γιατί θέλετε να του προσφέρετε ασφάλεια και αγάπη. Τη στιγμή που το έχετε στην αγκαλιά σας κατά ένα περίεργο τρόπο νιώθετε και εσείς ασφάλεια.

Αρχίζετε να βλέπετε τους γονείς σας πιο τρυφερά. Στο βαθμό που οι σχέσεις σας το επιτρέπουν νιώθετε πιο τρυφερά για εκείνους.


Ο πόνος ενός άλλου, σας πονάει περισσότερο,
ειδικά αν αυτός που δυσφορεί είναι κάποιο μικρό παιδάκι.

Πιστεύετε ξανά στις νεράιδες, στους πρίγκιπες και απολαμβάνετε τα παραμύθια.
 
Έχετε ξεχάσει τι σημαίνει ησυχία και δέκα λεπτά χωρίς φασαρία σας είναι αρκετά. Όταν όμως λείπουν τα παιδιά το σπίτι σας φαίνεται άδειο και αναζητάτε τις παιδικές φωνές. 

Πάντα έχετε χρόνο για ένα παραπάνω φιλί και μια μικρή αγκαλίτσα, ακόμα κι αν έχετε αργήσει.


Οι σχέσεις σας αρχίζουν να γίνονται πιο επιλεκτικές και ποιοτικές.

Νιώθετε να κατακλύζεστε από αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης και συγκινήστε πολύ πιο εύκολα από παλιά.


Νιώθετε πιο πλούσιες
ανεξάρτητα από την οικονομική σας κατάσταση. 


Κάθε μέρα μοιάζει με μια καινούρια έκπληξη
και νιώθετε την αξία της. 

Προτιμάτε να κοιτάτε το μωράκι σας  περισσότερο από ότι τον καθρέφτη.

Ανακαλύπτετε πόσα πολλά μπορείτε να συζητήσετε για ένα θέμα τόσο απλό όπως ένα καινούργιο δόντι ή μία καινούργια λέξη του παιδιού σας. 

Δε σας νοιάζει που έχετε πέσει για ύπνο από τις 9 κι ας είναι Σάββατο.

Ενώ στο παρελθόν τα γκρινιάρικα παιδιά σας προκαλούσαν εκνευρισμό τώρα όμως όταν βγαίνετε έξω και βλέπετε τους γονείς ενός μωρού να γκρινιάζει τους κοιτάτε με συμπάθεια και κατανόηση.
Ο,τιδήποτε κι αν μέχρι τώρα είχατε πετύχει στη ζωή σας δεν το συγκρίνετε με το μεγαλύτερό σας κατόρθωμα τη  γέννηση του παιδιού σας.