Γλυκές σκέψεις, φόβοι και άλλα πολλά κατακλύζουν το παιδικό μυαλουδάκι λίγο πριν παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά που είναι λίγο-πολύ κοινά σε όλα τα παιδάκια:

 Προσπαθούν να καταλάβουν πώς γίνεται να είναι τόσο όμορφοι η μαμά και ο μπαμπάς και νιώθουν τυχεροί που έχουν τους καλύτερους γονείς στον κόσμο.

 Σε περιπτώσεις που τα πράγματα στο σπίτι δεν είναι καλά, κάνουν «μαύρες» σκέψεις και θεωρούν πως έχουν αυτά μερίδιο ευθύνης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ύπνο κάποια βράδια.

 Είναι θυμωμένα που δεν τα αφήσατε να μείνουν ξύπνια μέχρι πιο αργά και να παρακολουθήσουν κάτι που τους ενδιέφερε στην τηλεόραση.

 Τι ωραία ήταν εκείνα τα παιχνίδια και τα βιντεάκια που είδαν στο κινητό ή το tablet σας. Και φυσικά δεν τους είναι ποτέ αρκετά!

 Αν το φαγητό της μέρας που τελείωσε δεν ήταν του γούστου τους, το σκέφτονται με απέχθεια και εύχονται να ετοιμάσετε κάτι καλύτερο την αυριανή.

 Τώρα που είναι καλοκαίρι, αναρωτιούνται αν θα τα αφήσετε να πάρουν παγωτό την επόμενη μέρα. Αν ήταν στο χέρι τους βέβαια, θα ήθελαν να τρώνε σε καθημερινή βάση!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!