Τα σκυλιά των celebrities είναι όσο διάσημα είναι και τα αφεντικά τους. Οι fans πάντα ενθουσιάζονται όταν βλέπουν τους αγαπημένους τους stars να κάνουν βόλτα με τα κατοικίδιά τους. Παρακάτω, θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ράτσες των διασήμων.

Portuguese Water Dog

Ένας σκύλος ήταν η πρώτη επιλογή όταν η πρώην πρώτη οικογένεια αποφάσισε να αποκτήσει ένα κατοικίδιο. Δυσκολεύτηκαν να διαλέξουν τη σωστή ράτσα, αλλά τελικά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, η γυναίκα του, Michelle, και οι δύο τους κόρες αποφάσισαν σε ένα Portuguese Water. Ονομάστηκε, Bo, και από τότε, η ράτσα έχει γίνει πολύ δημοφιλής.

Chihuahua

Μπορεί αυτή η ράτσα να μην είναι όσο δημοφιλής ήταν πριν μερικά χρόνια, αλλά όσον αφορά τους celebrities, είναι μία από τις αγαπημένες. Το όμορφο Μεξικάνικο σκυλάκι είναι πολύ αγαπητό στους διασήμους, με την Britney Spears και την Paris Hilton να έχουν δηλώσει επαναλλημένα την αγάπη τους γι’ αυτή τη ράτσα.

Cocker Spaniel

Η Oprah Winfrey είχε ένα cocker spaniel, τη Sophie, για πάνω από μία δεκαετία. Μέσα από το show της και διάφορα άλλα προγράμματα, η Οprah συχνά μιλούσε για τα αδέσποτα και τα κακοποιημένα σκυλιά που πρέπει να προστατευθούν. Μετά το θάνατο της Sophie η Oprah έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο στην εκπομπή της και είπε πως η Sophie την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Labrador

Ο θρυλικός μουσικός, Elton John, έχει περισσότερες απο 20 διαφορετικές ράτσες σκυλιών, ωστόσο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο labrador του. Πολλοί celebrities μοιράζονται αυτή την αδυναμία, αφού τα labrador είναι από τα πιο χαρούμενα σκυλιά και πολύ καλοί φύλακες.

Jack Russell Terrier

Για πολλές δεκαετίες, αυτή η ράτσα έχει υπάρξει η αγαπημένη των celebrities. Μία από αυτούς είναι η Mariah Carey. H τραγουδίστρια έχει όχι ένα, αλλά τέσσερα Jack Russell Terriers. Ένα από αυτά, ο Jack, είναι ένα δώρο του Tommy Mottola, πρώην άντρα της Carey.

Ακόμα μία celebrity που αγαπάει πολύ αυτή τη ράτσα σκυλιών, είναι η Serena Williams.