Τα κατοικίδιά μας λατρεύουν να μασάνε τα έπιπλά μας ή να τα ξύνουν για αυτό σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες και έξυπνα κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε στα σαλόνια σας ώστε να φαίνονται κομψά αλλά και να αντέχουν στις σκανταλιές των κατοικίδιων σας!

Καναπέδες με κατάλληλο ύφασμα

Επειδή τα κατοικίδια μας μαδάνε, όταν ψάχνετε έπιπλα για τα σαλόνια σας προτιμήστε καναπέδες με ύφασμα που δεν μαζεύει τρίχες ή κάποιο ύφασμα που καθαρίζετε με ένα πέρασμα. 

Μια καλή λύση είναι το δερμάτινο ύφασμα σε αντίθεση με το κοτλέ. Μπορείτε να ρωτήσετε την εταιρεία επίπλων για να σας προτείνει το καλύτερο.

Αποφύγετε το ξύλο

Προτιμήστε έπιπλά που είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, ή έχουν μεταλλικά πόδια και λεπτομέρειες. Δε χρειάζεται να εγκαταλείψετε εντελώς το ξύλο, τουλάχιστον φροντίστε το υλικό στο οποίο έχουν πρόσβαση τα κατοικίδιά σας να μην είναι εύκολα μασώμενο.

Προτιμήστε τη μίνιμαλ διακόσμηση

Η μίνιμαλ προσέγγιση στο σαλόνι σας και στα έπιπλά σας σημαίνει λιγότερο καθάρισμα, λιγότερη ακαταστασία, αλλά και περισσότερος χώρος για το αγαπημένο σας τετράποδο. Επιλέξτε τα κατάλληλα, απαραίτητα έπιπλα που θα δώσουν ένταση στο χώρο. Ολοκληρώστε το look με κάποια διακοσμητικά στοιχεία ή κρυφό φωτισμό.

Επιπλέον, καρφώστε τυχόν κάδρα και καθρέπτες αρκετά ψηλά ώστε να μην τα φτάνει το κατοικίδιό σας.
Οι χώροι σας δε χρειάζεται να είναι απεριποίητοι επειδή φιλοξενείτε κατοικίδια στο σπίτι σας! Αρκεί να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα για τα σαλόνια σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!