Ανακαλύψαμε τη συνταγή για τις μοναδικές βάφλες του Ritz Paris!

Ανακαλύψαμε τη συνταγή για τις μοναδικές βάφλες του Ritz Paris!

 

Το Ritz στο Παρίσι μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε μία λαχταριστή συνταγή για βάφλες, που συνήθως απολαμβάνουν οι επισκέπτες στο θρυλικό ξενοδοχείο.

Είναι μια απολαυστική και εύκολη συνταγή που χρειάζεται μόλις 10 λεπτά προετοιμασίας. Ε

Υλικά

1½ φλιτζάνια ασπράδι αυγού (περίπου 12 αυγά μεσαίου μεγέθους)
1½ κ.γ. αλάτι
¹ / ³ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 μικρό φλιτζάνι βούτυρο
½ κ.γ. σκόνη βανίλιας
35ο γρ, γάλα πλήρες
2½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα ασπράδια, το αλάτι και την καστανή ζάχαρη στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα.

Σε μια κατσαρόλα, φέρτε το βούτυρο και τη σκόνη βανίλιας σε σημείο βρασμού. Προσθέστε το κρύο γάλα και περάστε το μείγμα από μία σίτα. Ανακατέψτε το αλεύρι σε ένα άλλο μπολ και, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ χειρός, χτυπήστε ελαφρά σε μεσαία ταχύτητα, προσθέτοντας το μείγμα του κρύου γάλακτος και  της βανίλιας, λίγο-λίγο κάθε φορά.

Χρησιμοποιώντας μια εύκαμπτη σπάτουλα, ανακατέψτε μαζί τα δύο μείγματα. Κάντε το πολύ απαλά, ώστε να μην ξεφουσκώσουν τα χτυπημένα ασπράδια.

Ζεστάνετε τη συσκευή για βάφλες στους 200ºC. Χρησιμοποιώντας μια κουτάλα μεσαίου μεγέθους, με χωρητικότητα ¾ φλιτζανιού (200 ml) και διαμέτρου 4 ιντσών (10 cm), ρίξτε το μείγμα στη συσκευή. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν κλείσετε το καπάκι.

Ο χρόνος ψησίματος ποικίλλει ανάλογα με τον κατασκευαστή, αλλά χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Καθώς μαγειρεύονται, πασπαλίστε γενναιόδωρα με ζάχαρη και σερβίρετε τις βάφλες ζεστές. ζεστά πιάτα. Προσθέστε ένα topping της επιλογής σας, για παράδειγμα κρέμα σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear All, In order to bring a touch of gentle living to this delicate period, we are pleased to share with you a few moments gleaned from life at the Ritz Paris. Stay home, stay safe With love from the Ritz Paris ❤️ HOW TO MAKE WAFFLES ? By Pastry Chef François Perret @francoisperretpatisserie Serves 5–6 Prep: 10 min. Cook: time depends on your waffle maker 1½ cups (12 oz./340 g) egg white (about 12 medium whites) 1½ tsp. (7.5 g) fine-grain salt ¹/³ cup (2 oz./55 g) brown sugar Scant 1 cup (6¾ oz./190 g) butter ½ tsp. (2.5 g) ground vanilla bean powder 35 cl whole milk 2½ cups (11 oz./310 g) all-purpose flour Put the egg whites, salt, and brown sugar in the bowl of a stand mixer fitted with the whisk attachment and whisk until they form peaks. In a saucepan, bring the butter and vanilla powder to a boil. Add the cold milk and strain through a fine-mesh sieve. Sift the flour into another bowl and, using an electric hand mixer, whisk on medium speed, adding the cold milk and vanilla mixture, a little at a time. Using a flexible spatula, fold the two mixtures together. Do this very gently so the egg whites do not deflate. Heat an electric waffle maker to 400ºF (200ºC). Using a medium-sized ladle, with the capacity of ¾ cup (200 ml) and 4 in. (10 cm) in diameter, pour the mixture into the waffle maker. Wait for 10 seconds before clos-ing the lid. The cooking time will vary according to the waffle maker you are using, so be patient. As they cook, dust each waffle generously with confectioners’ sugar and serve on hot plates. Add accompaniments of your choice, for example Chantilly cream and grated chocolate Bon appétit ! 😋 #stayhomestaysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ritz Paris (@ritzparis) στις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top