Tι θα χρειαστείς:

500γρ ζυμαρικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
αλάτι και πιπέρι
8 κουταλιές βούτυρο
3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
300 γρ μανιτάρια
Kομμένα σε φέτες λίγο φρέσκο θυμάρι
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράσε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και μόλις είναι έτοιμα στράγγισε. Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι, σε μέτρια θερμοκρασία. Πρόσθεσε τη τριμμένη φρυγανιά και σόταρέ την μέχρι να ροδίσει καλά, περίπου 3-5 λεπτά. Πασπάλισε με λίγο λάτι και πιπέρι.
Άφησε τη φρυγανιά σε ένα πιάτο στην άκρη.

Λιώσε το βούτυρο στο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε το σκόρδο και άφησέ το να αρωματιστεί για ένα λεπτό. Βάλε στο τηγάνι τα μανιτάρια και το θυμάρι.

Ανέβασε τη θερμοκρασία σε μεσαία ένταση και σόταρε τα μανιτάρια για 3-5 λεπτά. Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι. Βάλε τα μακαρόνια στο τηγάνι και ανακάτεψε καλά. Σέρβιρε τη μακαρονάδα αμέσως, ζεστή πασπαλίζοντας την με τη τριμμένη φρυγανιά και μαϊντανό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!