Το καλύτερο μπανανοψωμο που έχετε φάει ποτέ. 

Υλικά

3 ώριμες μπανάνες
200 γρ. βρώμη
100 γρ. γάλα
2 αυγά
50 γρ αμύγδαλα, καρύδια ή άλλον ξηρό καρπό της αρεσκείας σας, χοντροκομμένα (μπορείτε να βάλετε και σταφίδες)
1 κ.σ λάδι
2 κ.γ. baking powder
λίγο αλάτι
1 βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μούλτι τη βρώμη ώσπου να γίνει αλεύρι. Με ένα πιρούνι λιώνετε τις μπανάνες και τις αφήνετε στην άκρη.

Σε ένα μπολ, προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το γάλα και χτυπάτε με σύρμα. Προσθέτετε τις λιωμένες μπανάνες, τους ξηρούς καρπούς, την βανίλια, το baking powder, το αλάτι και τέλος τη βρώμη που χτυπήσατε στο μούλτι.

Ανακατεύετε πολύ καλά ώσπου το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

Βάζετε το μείγμα σε φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!