O Δημήτρης Μακρυνιώτης μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει την αγαπημένη του συνταγή για Fudge λευκής σοκολάτας. 

Η πιο εύκολη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε!

Χρόνος Προετοιμασίας
10 Λεπτά

Μερίδες
10

Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο

Υλικά

350 γρ. λευκή κουβερτούρα
190 γρ. φυστικοβούτυρο
1 Ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. Αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς
 

Εκτέλεση

Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα, το φυστικοβούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές, σφιχτό μίγμα. Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς με τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα.

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, σε ένα πυρέξ 25χ35 περίπου. Αδειάζουμε μέσα το μίγμα μας και το πατάμε μέχρι να απλωθεί περίπου το ίδιο παντού . Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά.

Αφού παγώσει, κόβουμε σε μπάρες ή κύβους στο μέγεθος της αρεσκείας μας!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!