Γιατί δεν πρέπει να σπάμε τα μακαρόνια πριν από το βράσιμο;

Γιατί δεν πρέπει να σπάμε τα μακαρόνια πριν από το βράσιμο;

 

Τα μακαρόνια είναι ένα αγαπημένο, εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του πιάτο που πάντα μας προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις.

Όλοι τα μαγειρεύουμε και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε πλέον να το κάνουμε ακόμη και με κλειστά τα μάτια.

Ωστόσο κάνεις σίγουρα ένα λάθος, που οι Ιταλοί που είναι οι ειδικοί στο θέμα μακαρόνια, το αποφεύγουν. Και τους Ιταλούς δεν μπορείς να τους αμφισβητήσεις μιας και γι’αυτούς είναι κάτι παραπάνω από τροφή. Είναι η ίδια η κουλτούρα τους.

Το μυστικό για τα τέλεια τα μακαρόνια είναι ένα.

Δεν τα σπάνε πριν τα βράσουν. Και αυτό είναι κάτι που βοηθάει σε πρακτικά ζητήματα, όπως το τύλιγμα τους στο πιρούνι. Μπορείς να τα πιάσεις καλύτερα και να γλιτώσεις έτσι από λεκέδες και ατυχήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top