Υλικά για 4 άτομα
1 μέτριο λάχανο κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος), πλυμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 καρότα τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μήλο τριμμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες πάπρικας (προαιρετικά) ή απλή πάπρικα
3-4 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι Καρολίνα
2 κουταλιές σούπας απαλή μουστάρδα
Εκτέλεση
Μαγειρεύετε για άλλα 5 λεπτά, ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και τραβάτε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτετε τον άνηθο, ανακατεύετε και σερβίρετε.