Μους σοκολάτας με αβοκάντο και γάλα καρύδας

Μους σοκολάτας με αβοκάντο και γάλα καρύδας

Και όμως το αβοκάντο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια πεντανόστιμη και πολύ υγιεινή μους σοκολάτας;

Υλικά

4 ώριμα αβοκάντο

3 κ. σ. κακάο σε σκόνη

80 ml. γάλα καρύδας (ή άλλο γάλα της αρεσκείας σας)

3 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά.

Αφού έχουμε μια ανάλαφρη κρέμα, χωρίζουμε σε 5 μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 4-6 ώρες.

Σερβίρουμε με ροδέλες φράουλας για φρεσκάδα, με ροδέλες μπανάνας ή και με χοντροσπασμένους ξηρούς καρπούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top