Μπάρες λευκής σοκολάτας με φυστικοβούτυρο από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Μπάρες λευκής σοκολάτας με φυστικοβούτυρο από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη


        Χρόνος Προετοιμασίας
        5 Λεπτά
        Μερίδες
        8
        Βαθμός Δυσκολίας
        Εύκολο

Υλικά

    250 γρ. λευκή κουβερτούρα
    80 γρ. φυστικοβούτυρο
    150 γρ. Μείγμα αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών

Εκτέλεση

Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την λευκή κουβερτούρα μαζί με το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.

Έπειτα, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα ξηρών καρπών και φρούτων. Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ, ώστε να απλώσουν παντού οι καρποί.

Αμέσως μετά, τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί, σε ένα μεγάλο πιάτο ή σκεύος και απλώνουμε πάνω το μείγμα μας, σε ορθογώνιο σχήμα και σε πάχος όσο θέλουμε να είναι οι μπάρες μας.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Στη συνέχεια, αφού το μείγμα μας έχει παγώσει, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε τις μπάρες μας στο μέγεθος που επιθυμούμε.

Διατηρούμε τις μπάρες στο ψυγείο, σε καλά κλεισμένο σκεύος.

 

Πηγή: Dimitriosmakriniotis.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top