Υλικά

2 φλ. καρύδα αφυδατωμένη

4 κ.σούπας μέλι

5 κ.σούπας λάδι καρύδας

1 κ.γλυκού βανίλια

120 γρ. κουβερτούρα


Εκτέλεση

Χτυπάμε την αφυδατωμένη καρύδα στο μπλέντερ μέχρι η υφή της να θυμίζει χοντρό αλεύρι. Τη ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμετο μέλι και το λάδι.
Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε σε μικρές μπάλες με λαδωμένα χέρια για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο τις μπάλες τουλάχιστον για μισή ώρα. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και περιχύνουμε από πάνω για αρκετές στρώσεις. Τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά η σοκολάτα.