New York Cheesecake από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

New York Cheesecake από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

 

Χρόνος Προετοιμασίας
10 Λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος
30 Λεπτά

Μερίδες
6-8

Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο

Υλικά

500 γρ. τυρί κρέμα 
3 μεσαία αυγά
180 γρ. ζάχαρη άχνη
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ baking powder
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι ή λεμόνι
1 βανίλια

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα, τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν καλά.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα προσθέτοντας σιγά σιγά τα αυγά που πριν έχουμε χτυπήσει

Μόλις το μίγμα μας πάρει τα αυγά, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

Σε ένα τσέρκι ή ταψάκι βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα στο μίγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Γαρνίρουμε με μαρμελάδα της επιλογής μας.

 

Πηγή: Dimitriosmakriniotis.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top