Υλικά
1 φλυτζάνι λάδι

3 μεγάλες πατάτες
1 μεγάλο ψάρι για βραστό
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 καρότα σε ροδέλες
2 ρίζες σέλινο ψιλοκομμένο
4 κλωνάρια σέλινο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε το ψάρι

-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι

-Ρίχνετε το ψάρι, τα λαχανικά,αλάτι και πιπέρι

-Σκεπάζετε με νερό

-Αφήνετε να σιγοβράσει για 1-1 1/2 ώρα

-Σερβίρεται ζεστή