Υλικά:

3 ώριμες μπανάνες, κομμένες σε φέτες και κατεψυγμένες
2 κουταλιές της σούπας γάλα αμυγδάλου
1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένα μικτά μούρα
Εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε την μπανάνα και το γάλα αμυγδάλου στο μπλέντερ και αναδεύστε καλά μέχρι να γίνει λείο μείγμα Προσθέστε τα μικτά μούρα και το εκχύλισμα της βανίλιας. Με ένα κουτάλι ανακατέψτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα μούρα σε όλο το μείγμα. Στην συνέχεια τοποθετείτε το μείγμα σε ένα τάπερ και βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!