Πεντανόστιμο ριζοτο με σαλτσα τρούφας

Πεντανόστιμο ριζοτο με σαλτσα τρούφας

Tο πιο τέλειο και νόστιμο ριζότο που έχετε φτιάξει ποτέ.

Υλικά

150 γρ.ρύζι  καρολίνα
300 ml ζωμό κότας
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουτ.σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
4 κουτ. σούπας σάλτσα μανιτάρια πορτσίνι και τρούφας

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι για 3′, ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνέχεια προσθέτοντας σταδιακά το κρασί και το ζωμό. Μόλις χυλώσει το ρύζι και βράσει ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα τρούφας και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε για 3′ και σερβίρουμε ζεστό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top