Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη ζύμη

2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
1/2 κιλό αλεύρι για ζύμωμα
Χυμό από 1 πορτοκάλι

Για τη γέμιση

Λίγο δυόσμο
Λίγη κάπαρη ξαλμυρισμένη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Ελιές ψιλοκομμένες χωρίς κουκούτσι
10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο


Εκτέλεση

Για τη ζύμη

Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν, κάνουμε μια γούβα, ρίχνουμε 2 κουταλάκια αλάτι και 1 κουταλάκι ζάχαρη, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σιγά- σιγά προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού.

Αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό έτσι ώστε να έχουμε μια ζύμη αφράτη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για τρία τέταρτα.

Για τη γέμιση

Σε ένα άλλο μπολάκι ανακατεύετε τα υλικά της γέμισης δηλαδή τις ελιές, το κρεμμύδι, λιαστές ντομάτες, λίγο δυόσμο και λίγη κάπαρη ψιλοκομμένα και λίγο ελαιόλαδο.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα φύλλο, αραδιάζουμε τα υλικά μας πάνω στο φύλλο και κατόπιν το τυλίγουμε ρολό.

Σκεπάζουμε, αφήνουμε να φουσκώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 περίπου λεπτά.