Υλικά

    2 κουταλιές της σούπας λάδι
    2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
    3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
    6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
    140 γρ. σπανάκι
    2 κ. γλ. αλάτι
    2 κ. γλ. πιπέρι
    2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
    1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
    1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
    1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.

Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.

Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.

Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.

Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!