Η food blogger, Έλενα Σμπώκου, aka Elenaiscooking, και μαμά δύο παιδιών μας έδωσε την καλύτερη συνταγή για δροσερό και γρήγορο παγωτό μπανάνα με ωμό κακάο και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Η συνταγή έχει τέσσερα μόλις υλικά τα οποία έχεις στην κουζίνα σου.

Υλικά

    2 πολύ ώριμες μπανάνες, παγωμένες από την κατάψυξη
    2 κουταλάκια ωμό κακάο
    τριμμένη καρύδα (για πασπάλισμα)
    σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό)

Εκτέλεση

    Βάζεις στο μπλέντερ τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες.
    Προσθέτεις το κακάο και χτυπάς για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει το μείγμα σαν παγωτό.
    Σερβίρεις σε μπολ και πασπαλίζεις με τριμμένη καρύδα για πιο εξωτικό αποτέλεσμα, αν θέλεις ρίχνεις και λίγο σιρόπι σοκολάτας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!