Συνταγή για τα καλοκαιρινά scones της βασίλισσας Ελισάβετ από τους pastry chefs του παλατιού

Συνταγή για τα καλοκαιρινά scones της βασίλισσας Ελισάβετ από τους pastry chefs του παλατιού

 

Οι pastry chefs της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας αποφάσισαν για άλλη μια φορά να μοιραστούν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram την συνταγή για τα θρυλικά, καλοκαιρινά scones  με τα οποία συνοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ το απογευματινό τσάι της.

«Κάθε χρόνο, στα garden parties των βασιλικών οικημάτων, προσφέρονται πάνω από 27.000 φλιτζάνια τσάι, 20.000 σάντουιτς και 20.000 κομμάτια κέικ. Οι pastry chefs του παλατιού με χαρά μοιράζονται μαζί σας την συνταγή για τα scones με φρούτα που σερβίρονται, παραδοσιακά, κάθε καλοκαίρι στο παλάτι του Buckingham», ανακοίνωσαν μέσα από το accounts τους.

Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού δείχνουν την εκτέλεση αλλά και τη διακόσμηση των μπισκότων μέσα από ένα βοηθητικό βίντεο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every year at Garden Parties across The Royal Residences, over 27,000 cups of ☕️, 20,000 🥪 and 20,000 slices of 🍰 are consumed! The Royal Pastry Chefs are happy to share their recipe for fruit scones, which traditionally would be served at Buckingham Palace every summer. Remember to tag us in your #royalbakes creations! 𝗜𝗻𝗴𝗿𝗲𝗱𝗶𝗲𝗻𝘁𝘀: -500g Plain Flour -28g Baking Powder -94g Butter -86g Sugar -2 Whole Eggs -140ml Butter Milk -100g Sultanas - a type of raisin (Cover in hot water and leave to soak for 30 minutes) 𝗠𝗲𝘁𝗵𝗼𝗱: -Preheat oven to 180 C -Mix the flour, baking powder, butter and sugar together in a bowl, until a crumb is formed -In a separate bowl, whisk the eggs and buttermilk together -Add the liquid to the crumb mixture -Continue to mix the dough, until it is smooth -(Optional) Add the sultanas, and mix until evenly distributed 1Remove the dough from the bowl, flatten the dough and cover -Leave to rest for approximately 30 minutes -Roll out the dough to a thickness of 2.5 cm and cut to desired shape -Rest the scones for another 20 minutes -Gently egg was the top of the scones -Bake in the oven for 10-12 minutes until golden brown -Cool before serving with jam and clotted cream Enjoy!

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top